ΤΑ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!



Κάποιος είχε τη λαμπρή ηδέα για τη δημιουργία τους και τα κότσια να φέρει σε πέρας την δημιουργία τους, την οποία συγχαίρω εντελώς. Κάνουν τέλεια επιχειρηματική λογική, αγγίζοντας σε άγνωστο έδαφος με τις εκκεντρικές τους ιδέες. Δίνοντας μας το ασυνήθιστο, το οποίο είναι μερικές φορές αυτό που ποθούν. Προφανώς το τέχνασμα πίσω από αυτές τις επιχειρήσεις είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα γύρω σαν αυτά τα ξενοδοχεία, τα οποία φαίνεται να μας ελκύουν και λειτουργούν σαν μια απόλαυση.



Για όλους εσάς που θέλετε κάτι διαφορετικό όσον αφορά τη διαμονή σας σε ξενοδοχείο. Ρίξτε μια ματιά σε μερικά από αυτά τα περίεργα και εκκεντρικά ξενοδοχεία, πριν κάνετε κράτηση σε κάποιο συνηθισμένο και βαρετό ξενοδοχείο. Γιατί να μην σπάσει η μονοτονία!


Train Hotel

Underwater Paradise
Αυτό το υποβρύχιο ξενοδοχείο στην Τουρκία αναμένεται να είναι μια επιλογή για τους δύτες και εραστές της θάλασσας .... 


Capsule Hotel
Το Hotel Capsule βρίσκεται στην περιοχή κόκκινου φωτός κοντά στο Kabukicho, Τόκιο. Τα δωμάτια σε αυτό το μέρος δεν είναι πολύ μεγαλύτερα από ένα φέρετρο και κοστίζουν περίπου $ 30 το βράδυ. Αλλά αυτό το ξενοδοχείο είναι αποκλειστικά για άνδρες και το μασάζ είναι έξτρα....


In The Dog House

For All You Neck Biters Out There!
Για όλους εσάς που φιλοδοξούν να νοιώσουν σαν Βαμπίρ, τα ξενοδοχεία έχουν καταλάβει τι θέλετε. Το Propeller Island City Lodge διαθέτει 27 ξεχωριστά σχεδιασμένα δωμάτια!

Topsy Turvy Hotel
Αυτό το ξενοδοχείο στο Βερολίνο είχε ως σκοπό να δώσει στους επισκέπτες που διαμένουν εκεί μια διαφορετική προοπτική για το πάνω και το κάτω.Προσωπικά νομίζω ότι θα σας ζαλίσει τον ύπνο ...

Cave Hotel
Το ξενοδοχείο αυτό δεν έχει ούτε νυχτερίδες ούτε καμπαναριό, μόνο σύγχρονες ανέσεις όπως κεντρική θέρμανση, τζακούζι και εξαιρετικό σύστημα ψυχαγωγίας. Οπότε γιατί να μην ανταποκριθεί στην αγκαλιά της πολυτέλειας στο υπόγειο του Beckham Creek Cave Haven στην Αριζόνα!


Amongst The Trees
Αυτό το γυμνό δεντρόσπιτο στο Ivory Lodge, Lion Sands στη Νότια Αφρική είναι το τέλειο μέρος για να παρακολουθήσετε τα ζώα στο φυσικό τους περιβάλλον τη μέρα και τα αστέρια σε όλη τη δόξα τους τη νύχτα. Απλώς μαγευτική!


Live Like The Sand People
Τι λέτε για ύπνο στο 1.000 ετών Βυζαντινό Μοναστήρι κάθε βράδυ. Το Gamisaru Cave Hotel είναι χτισμένο στους βράχους στο Ayvla Village στην Τουρκία!
Banged  up in a prison
Θελήσατε ποτέ να ξέρετε πώς θα ήταν να είσαστε σε μια φυλακή; Λοιπόν δοκιμάστε το Hotel Liberty στη Βοστώνη. Αν και δεν θα σκεφτόσασταν ότι ήταν μια φυλακή από το εσωτερικό του, με όλα αυτά τα όμορφα ιταλικά σχεδιασμένα δωμάτια.

Drainpipe Hotel
Γιατί να μην δοκιμάσετε μια νύχτα ή δύο στο ξενοδοχείο σωλήνα αποχέτευσης στην Αυστρία; Φαίνεται ωραίο και ζεστό!

Ελπίζω να σας άρεσε κάποιο από αυτά τα περίεργα ξενοδοχεία...


You liked this post? Subscribe via RSS feed and get daily updates.